ВЕСТИ
четвртак, 20 фебруар 2014 20:44    ПДФ Штампа Eл. пошта
СНП 1389 РС поручује: ,,НЕ!'' ДЕМОНСТРАЦИЈАМА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Припадници Српског народног покрета 1389 Република Српска покренули су акцију „Не демонстрацијама у Републици Српској“ у већини градова Републике Српске.

Циљ ове акције је да скрене пажњу грађанима Републике Српске на режиране демонстрације у Федерацији БиХ за које је испланирано да се преселе на територију РС како би се дестабилизовала цела БиХ што би довело до ревизије Дејтонског мировног споразума која би ишла на руку муслиманима у ФБиХ.

Ревизијом Дејтонског споразума морао би се мењати и Устав БиХ у виду укидања кантона ФБиХ и укидање ентитетских граница, тј. Републике Српске, чиме би била образована нова унифицирана јединствена Босна и Херцеговина.

Поносни смо на српски народ који је био уз нас за време покушаја демонстрација у Републици Српској, те нисмо доволили издајничким организацијама да пренесу ватру из Федерације у РС. Надамо се да ћемо бар мало променити свест народу у РС и да неће насести на зле скривене намере плаћеничких организација.

Информативна служба СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."